Welcome to our website !

My Bunny


LadyComot wanna tell u all one story about my bunny and me. LadyComot penah ada 3 arnab tau. Namanya Wabby 1, Wabby 2 and Luppy. Mesti u all pelikkan apa barang letak 1,2.... kalau da 10 nak letak sampai Wabby yang ke-10 ek..?hehehe Wabby 1 ni comey berbulu coklat. saiznya kecil je besar tapak tangan dan tersangatla manja. Boleh dipeluk2 tau, tetapi hanya bertahan hidup dengan LadyComot cuma seminggu je. Sedih tau ;( , inila my bunny yang pertama pemberian oleh uncle Loo. (thanks uncle Loo love it so much).. Masa kemangkatan Wabby 1 ni, LadyComot nangis tak henti2, rasa bersalah ada ,rasa terkilan ada, yang pastinya rasa sedih la..hehehe



Wabby 2 pulak diberi juga oleh uncle Loo yang tersangatla baik hati.(siap bekalkan pallet bunny satu bungkus besaq tau). Sebenarnya wabby 2 ni diberi sebagai teman mesra kepada wabby 1, tetapi tak sempat nak mesra dh angkat kaki dulu..hehehe So, jadila pengganti wabby yang pertama dengan namanya Wabby 2. Mengagumkan wabby 2 ni sangat kental dan bersemangat waja macamla tuan dia, maka bertahan ia hingga ke hari ni.hehehe Wabby 2 ni manja, kuat merajuk, nakal, kadang2 garang (ini tak sama macam tuan die ye..harap maklum semua :P kekekeke



Bunny yang ke 3 namanya luppy dan menyayatkan hati adakah LadyComot pembunuh nya..? sob3x.. Sebenarnya Luppy dibeli untuk menjadi pacar Wabby 2 tetapi turut mengikut jejak Wabby 1. Luppy ni comel sangat, telinganya jatuh kebawah. (en. tersayang yang bg ni).. Luppy berasal dari perak dan di hantar ke Ladycomot menaiki bas express u. Mungkin disebabkan perjalanan yang jauh Luppy menjadi mabuk dan mati. Hakikatnya Luppy ni mati sebab LadyComot mandikan dia dalam gayung kot (syhhhh).. Pastu nak keringkan pakai hair dryer tu terus kojol kot.. sedih tau..

Begitu al-kisahnya LadyComot and bunny.. toink* toink* 

Newsletter