Welcome to our website !

Tentang Saya


Who am i..?..toink toink toink...im a sweet women macam gula2 (perasan telebey hehehe) comey macam rabbit somebody has told me... oooopsss !!! padahal comot kekeke.. im oso had a bad memory bout somebody was call me as a meow meow meow...(urmmm mcm kucing ke..?) ada nickname cina bukit... (a long story to telling melling but it's so funny), mungkin mata sepet2 sikit ala2 korean girl gitu...eceh... hehehehe.. Apa2 pun would like to sharing and make a friend with beloved person like u... muuuahhhh :)

Bidang penulisan salah satu daripada bidang yang LadyComot suka as a hobby. Sejak dibangku sekolah lagi mulakan penulisan dengan karang sajak dan pernah masuk pertandingan di sekolah. Walaupun tidak menjadi juara hanya ditempat ke-2 itu sudah memadai untuk memperpaiki mutu penulisan. LadyComot ada jugak tulis novel yang tak katam sampaila sekarang tergantung jer...hehehehe

Sekiranya go through blog ni, actually dah lama since 2011, LadyComot hampir melupuskan blog ni diatas kekangan masa. Beban kerja ditempat kerja, beban kerja dirumah sebagai isteri dan seorang ibu membatasi keinginan perkara mana yang lebih penting perlu menjadi keutamaan. Walaubagaimanapun, adalah juga sesekali masuk blog sendiri buang yang bersarang.

Memandangkan telah bertahun terkubur hasrat dihati, selagi masa yang ada LadyComot akan tetap teruskan minat dan 2017 adalah permulaan tahun untuk LadyComot bangkit semula dengan tekad dan azam. 


IM LOVING IT....

Newsletter